Beton csiszolásimg

img

A beton csiszolás egy új generációs csiszolástechnikai folyamat, amely kiválóan alkalmazható új és régi, elhasznált ipari-, lakossági- és üzleti padlóburkolatok kialakítására, felújítására. Funkcionális és esztétika megoldásként egyaránt kiváló. A betoncsiszolás után a padló átalakul egy különösen tartós burkolattá, szemben a műgyanta- vagy festékbevonathoz képest, amelyek használat során megrongálódhatnak, és később elválhatnak a felülettől, vagy lekophatnak arról.

Az általunk használt betoncsiszoló rendszer a cementalapú betonpadlóból egy sima, ellenálló, könnyen takarítható felületet, megerősített, fényes betonburkolatot hoz létre. A régi, töredezett, porózus, foltos és elhasznált padlófelület akár bontás nélkül kijavítható, felfényezhető. Az eljárás eredményeképpen újszerűvé, különösen ellenállóvá, szennyeződés tűrővé, tehető a betonpadló.

A betoncsiszolás eltünteti a síkbeli egyenetlenségeket, betoncsiszolás közben megerősítjük a betont a speciális edzőanyaggal, amely kémiai reakciót indít el a betonban. A betoncsiszolás eredményeként lecsökkenek a takarítási és fenntartási költségek, csökken a takarításnál felhasznált vegyszerek mennyisége, mivel fényes felületet érünk el.


Galéria

Előnyök:

eltünteti a síkbeli egyenetlenségeket
külső hatásokkal szemben ellenálló (mechanikai igénybevétel, savak, lúgok, olajok, vegyszerek korlátozott mértékben)
tartós
pormentes
szennyeződéstűrő
könnyen takarítható
nehézjármű és targonca forgalomra alkalmas
színezhető
csúszásmentes (vizesen is)
hosszú élettartam
kopásállóság
ellenáll az olajoknak
vízzáró felület
mivel a felület csillogóvá válik, visszaveri a fényt, ezáltal villamos energiát takarít meg

Betoncsiszolási eljárás

A betoncsiszolás egy olyan eljárás, mely során néhány lépésben a beton felső, gyengébb, a beton szilárdságát nem befolyásoló cementrétegét gyémántszegmenses szerszámokkal lecsiszoljuk. Ennek következtében láthatóvá válik a beton belső szemcse szerkezete, a betonban található kavicsok keresztmetszete (kivéve kéregerősített betonok esetén).
A későbbi lépések során a betonfelületeket finom csiszoljuk, polírozzuk és impregnáljuk, ezáltal egy fényes, víztaszító, takarítható betonburkolatot kapunk, amelyben akár elhelyezheti cége logóját is. A betonpadló esztétikai megjelenésében márványszerű lesz, mégis megőrzi a beton keménységét, ellenálló képességét és jó tulajdonságait.

A töredezett, porózus betont, esztrictet nem lehet csiszolni. Ezeket előbb be kell javítani.
Kérje felmérésünket elérhetőségeinken.

Bővebb információért, árajánlatért keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat
+36 20 403 5524